Teren de sport - Prundu

Fiecare teren viran lăsat în paragină, aflat în cartierele piteștene, este un potențial izvor de sănătate pentru noi toți, iar acesta este doar un exemplu despre ce se poate realiza într-un timp scurt și cu minime costuri.
Cartier Prundu, teren viran azi, teren de sport modern și sigur mâine! #sepoateșiînPitești

Piața Prundu

Piața Prundu – valorificarea spațiului la potențialul real al zilelor noastre!
Nu doar o piață, ci și un centru de permanență pentru urgențe minore, care poate fi completat, la etaj, cu un generos spațiu verde, ce va încadra un teren de tenis, dar și un loc de joacă pentru copii, precum și un spațiu de relaxare, cu mese de tenis de masă, o atracție atât pentru tineri, cât și pentru seniori, o sursă de sănătate și agrement pentru toți membrii comunității.

Baza sportivă „Arpechim”

Baza sportivă „Arpechim”, cea mai mare din municipiul Pitești, unde au jucat nume sonore ale sportului național, precum Ruxandra Dragomir, Bianca Andreescu, Simona Halep, Sorana Cârstea sau Monica Niculescu, este una dintre prioritățile echipei mele!
Campusul ce cuprinde un teren pentru fotbal şi rugby și 12 terenuri pentru tenis de câmp, pe lângă clădirea pentru oaspeți, vestiare, dușuri și grupuri sanitare, poate și trebuie să devină o bază sportivă de renume, o mândrie a comunității noastre la nivel național.
Terenurile au nevoie de reabilitare, gazonul trebuie refăcut, iar vestiarele și dușurile, care nu mai corespund standardelor actuale în domeniul sportiv, vor fi înlocuite, practic este nevoie să fie realizată o nouă incintă, cu vestiare noi, grupuri sanitare moderne, cabine antidoping, spații pentru arbitri și oaspeți, instalație nocturnă și toate facilitățile cerute de normele europene.
Echipa care îmi va sta alături, la primărie, are specialiști hotărâți să facă toate demersurile necesare pentru atragerea fondurilor nerambursabile care vor transforma această bază, lăsată să se deterioreze, în locul care va da, din nou, campioni țării, o mină de aur pentru sportul piteștean.
Doar așa vom face cunoscut în toată țara numele Piteștiului, ca pepinieră de sportivi și ca oraș ce prețuiește sănătatea și tinerețea!