Echipa

c04c8c34-b9e1-48cb-bc11-50b9e3188abf

Mihai Coteț

A absolvit în 1998 Academia de Studii Economice, Facultatea de Relații Economice Internaționale. Este antreprenor și manager de succes. S-a implicat în politică în urmă cu doar doi ani, din dorința de a face din comunitatea sa un loc în care să merite să rămâi alături de cei dragi. Crede într-o administrație performantă, făcută după regulile și principiile de eficiență din business.

aeced3e8-36d3-4561-b314-1ecd7a754d79

Ana Stan

Absolventă a Facultăţii de Drept a Universităţii Bucureşti, de peste 20 de ani exercită profesia de notar public în municipiul Piteşti. Întotdeauna a rezonat cu frământările, neliniştile şi problemele cetăţenilor, dar şi cu idealurile societăţii româneşti. Consideră că munca într-o echipă de oameni integri, de bună credinţă şi profesionişti reprezintă singura cale către o viaţă  mai bună în acest oraş.

2fb075c1-81b5-43ff-a080-829dfc461ccf

Dr. Tiberiu - Gabriel Irimia

Medic dentist, doctor în ştiinţe medicale – specialitatea chirurgie orală şi maxilo facială; specializare implantologie. Peste 20 de ani de experienţă în domeniul medical şi în managementul instituţiilor medicale, experienţă câştigată în timpul exercitării poziţiei de director şi fondator al primului centru medical privat şi al primului spital privat din judeţul Argeș. Pasionat de arhitectură, design, motociclete, sporturi nautice, muzică rock şi clasică, pianist, compozitor, fondator al trupei rock Kapela.

b80479f8-3b8a-4555-a661-74c35aa48052

Gelu Tofan​

Inginer, economist, absolvent al unui master în resurse umane. Experienţă profesională de 25 de ani în mediul privat, manager de proiect realizat prin accesarea de fonduri europene nerambursabile. Vicepreşedinte al PNL Argeş, purtător de cuvânt şi Preşedinte al Comisiei Economice a PNL Argeş. Pasionat de politică, fotbal, tenis.

08b0a443-b680-47c2-bc2b-cb6f949def6e

Răzvan Şerbănoiu​​

A absolvit Facultatea de Mecanică şi Tehnologie, secţia Inginerie Economică Industrială din cadrul Universităţii din Piteşti. Şi-a început cariera profesională la SK Engineering and Construction, o companie din Coreea de Sud. La nici 27 de ani, a preluat funcţia de Director Comercial la Metalimpex. Acum este Director de Vânzări şi Operațional pe România şi Europa de Est la o companie care activează în domeniul mentenanţei în rafinării. A creat pe Facebook grupul „Piteşti, oraşul meu!”, cu ajutorul căruia a convins administraţia municipiului să se implice în rezolvarea multor probleme.

d7eb338b-def3-4f2d-938c-942d37f63711

Cătălina Dumitrașcu​​​

Profesor și inspector școlar general adjunct, este licențiată  a Facultăţii de Litere și absolventă a studiilor de master în domeniul didactic, precum și în managementul resurselor umane. Este un om implicat, care luptă pentru comunitatea din care face parte și căruia nu-i plac sinecurile, motiv pentru care o veți întâlni mereu în plină acțiune. A fost director al Școlii Gimnaziale „Ion Minulescu”; fiind o persoană foarte devotată și conștientă de nevoile copiilor și ale școlii, a inițiat proiectul „Fă un copil fericit! Adu-i școala mai aproape!’”, proiect ce a sensibilizat și implicat societatea civilă.

d0757e93-ae6e-442c-bc9c-02dbaf35fff1

Cristina Ghineţ ​

Jurist de profesie, avocat, de peste 20 de ani a pus alături de carieră voluntariatul în slujba oamenilor, în sprijinul instituțiilor de sănătate ce luptă în actuala pandemie, donând aparate şi materiale sanitare spitalelor din județul Argeș. Activitatea didactică, fiind tutore de practică al Facultăţii de Drept din Pitești, precum și educația juridică din şcoli reprezintă contribuția Cristinei Ghineţ la menținerea şi creşterea unor generaţii de oameni pregătiţi să ducă mai departe numele orașului nostru. Cazurile sociale sprijinite prin fundaţia la care activează sunt un fapt cotidian, ca urmare a strângerilor de fonduri permanente cu acest scop.

2b2b1aa6-5f74-4902-a622-2cba102ec0b2

Truică Constantin ​ ​

Este inginer silvic, fiind absolvent al Facultății de Silvicultură din Brașov, promoția 1985. A urmat și cursurile unui master în management. Deține Certificat de Inovator pentru lucrări în silvicultură, fiind pasionat de amenajare spații verzi.  În prezent, lucrează la Direcția Silvică Argeș ca inginer, iar în cadrul aceleiași instituții a deținut funcțiile de: director, director tehnic, șef ocol, șef birou.

60ffd17a-5ade-4269-b9ed-9a21a1ececa6

Alin Dumitru ​ ​

A intrat de curând în politică, atunci când a realizat că politicul poate schimba o viață, o soartă, o țară, dar numai atunci când este făcut cu oameni profesioniști și de bună intenție. Născut cu spirit liber și întreprinzător, a fost mereu un tip implicat și perseverent. Toată viața a construit proiecte și echipe, iar experiența acumulată în cei peste 22 ani în domenii și specializări diverse i-a creat o fundație solidă, care poate face față oricărei provocări.
De profesie este economist/jurist, iar experiența sa într-un business care se ocupă cu atragerea de fonduri europene va fi de folos Echipei PNL pentru Primăria Pitești.

Se poate și la Pitești să aducem fonduri europene și să dezvoltăm orașul nostru prin proiecte bine gândite și duse la bun sfârșit.

dff25645-9e38-45a9-a642-908d82ed9aa8

Stoian Mihai ​ ​

Este căsătorit, tată a doi copii, deci un fericit! Un optimist incurabil, fire pozitivă și, spun cei care îl cunosc, profesionist în tot ceea ce face. După Colegiul Național ,,Alexandru Odobescu” a absolvit cursurile ,,Facultății de Jurnalism, Științe ale Educației, Științe Sociale şi Psihologie” din cadrul Universității din Piteşti. Își îndrumă mereu prietenii să privească spre Oradea, spre Arad, spre Cluj, spre Sinaia, spre administrațiile liberale de succes:
„Eu văd acolo fapte, ceea ce înseamnă că… se poate și la Pitești!

Se poate și la Pitești să avem piste de bicicliști, trotuare libere și zone pietonale. Se poate să avem trasee urbane și spații de joacă pentru copii.

Orașul nostru se schimbă o dată cu mentalitatea oamenilor săi! De aceea mă aflu astăzi în Echipa PNL pentru Primăria Pitești, o echipă formată în bună parte din oameni care vin din economia reală, din oameni care au confirmat până acum ce pot și ce știu, fără a fi abonați la stat.”